Home » Activitats / inscripcions

Activitats / inscripcions

Activitats Creabots

Robòtica grup Bytebots (6-10 anys)

Robòtica grup Bytebots (6-10 anys) - CREABOTS

Actuant com a joves científics i enginyers, investiguen i comprenen el funcionament de les màquines i mecanismes del dia a dia com engranatges, palanques, rodes i eixos alhora que aprendran robòtica i programació a través d'activitats guiades i resolent diferents reptes.

INICI: 6 d'octubre

 A qui va adreçat?

Alumnes a partir de 1r de Primària

 Com es treballa?

Utilitzant peces de LEGO, petits motors i sensors, els alumnes s’introdueixen en el món de la robòtica creant diferents construccions i programant-les a través de l’ordinador o tablet.

 Objectius

Comprendre el funcionament de mecanismes simples i potenciar la creativitat realitzant petites construccions.

 Coneix més a fons LEGO WeDo 2

LEGO WeDo 2 és un material de contrucció i programació LEGO dissenyat perquè els alumnes experimentin i dissenyin objectes amb moviment. El treball d’assemblatge ja sigui amb instruccions o a partir de la pròpia creativitat, potencia el desenvolupament de la seva visió espacial. A més, la programació permet regular el moviment dels motors variant la potència i fent entrar en joc sensors de presència i d’inclinació.

Grup bytebots: de 6 a 10 anys
Horari del taller: Dissabtes de 10 a 11:30h
Material: Lego Wedo 2

 

Clica aquí i inscriu-te online!

Preu mensual: 45€ (inclou tots els dissabtes del mes)
Possibilitat de dia esporàdic a 16€ per provar l'activitat, sempre que quedin places lliures

Robòtica grup Megabots (10-14 anys)

Robòtica grup Megabots (10-14 anys) - CREABOTS

 Il·lusió, creativitat, enginy i molta imaginació és el que necessitaran els equips per aconseguir que el seu robot superi tots els reptes que es plantegen.

INICI: 6 d'octubre

 A qui va adreçat?

Alumnes a partir de 5è de Primària.

 Com es treballa?

En equips reduïts els alumnes construeixen i programen un robot per resoldre els diferents reptes que se’ls hi plantegen. Cada sessió consisteix en trobar una possible solució a una missió o problema plantejat.

 Objectius

Potenciar l’interès per les STEM (Science Technology Engineering & Mathematics) d’una forma lúdica i potenciar l’autonomia dels alumnes en la resolució de problemes.

 Coneix més a fons LEGO Mindstorms EV3

LEGO Mindstorms EV3 és un material de robòtica educativa que gràcies a l’àmplia gama de sensors que poseeix permet profunditzar en la programació realitzant una gran varietat de reptes. Donades les característiques d’aquest material, els alumnes poden programar-lo de múltiples formes per aconseguir un mateix objectiu, potenciant així la creativitat a l’hora de resoldre els reptes plantejats.

Grup Megabots: de 10 a 14 anys
Horari del taller: Dissabtes de 11:45 a 13:15h.
Material: Lego Mindstorms EV3

Clica aquí i inscriu-te online!

Preu mensual: 45€ (inclou tots els dissabtes del mes)
Possibilitat de dia esporàdic a 16€ per provar l'activitat, sempre que quedin places lliures

Tallers per a escoles o esdeveniments

Tallers per a escoles o esdeveniments - CREABOTS

Estas buscant una activitat diferent, divertida i alhora educativa? Organitzem tot tipus d'esdeveniments / tallers que segur no us deixaran indiferents!

- TALLERS ROBOTICA EDUCATIVA PER ESCOLES/ASSOCIACIONS/ENTITATS.. : Vols rebre una atenció més personalitzada? Consulta'ns i et organitzarem un taller o diversos a mida.

- TALLERS ROBOTICA PER A FESTES D'ANIVERSARI : En el teu lloc de celebració et podem organitzar una activitat lúdica i educativa.

- TALLERS ROBOTICA EDUCATIVA PER CENTRES D'OCI/CAMPINGS/HOTELS..: la combinació perfecta perque nens i nenes gaudeixen d'un taller de Robòtica Educativa.

Casal Nadal Robòtica

Casal Nadal Robòtica - CREABOTS

Casal nadal de robòtica al prat de llobregat!

T'agrada la robòtica i construir amb Lego? No et quedis a casa i vine a aprendre a construir robots, programar-los i resoldre reptes amb ells. Et sorprendrà del que són capaços de fer amb el nostre casal!

Dies: encara per definir
Edats: de 6 a 12 anys
Horari casal: 9 a 13:30h
Lloc: Esplai el Globus, davant l'oficina de correus
Preu: encara per definir
Servei opcional d’acollida matinal de 8 a 9h: 10€ la setmana

CREABOTS

CREABOTS